Particulieren

 

Familie- of burenruzie...

Als oud zeer opspeelt bij het verdelen van de erfenis, die ene ruzie met je zus nog steeds niet is uitgesproken, of je buurman steeds overlast veroorzaakt, kan dat een toekomst samen behoorlijk in de weg staan.

Transformatieve mediation richt zicht vooral op relatieherstel.

Dat maakt deze stijl uitermate geschikt voor mensen die weliswaar een flink conflict hebben, maar toch een gezamenlijke toekomst willen.

 

Scheiden of uit elkaar?

Omdat er bij een scheiding en zéker met kinderen heel veel komt kijken, ben ik als mediator aangesloten bij Zorgeloosch Scheiden voor familiezaken.

Op die manier kan ik jullie op de best mogelijke manier bijstaan met alle facetten die bij het uit elkaar gaan komen kijken. 

Hebben jullie een koopwoning? Dan sluit er direct bij de kennismaking een financieel adviseur aan die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Zo krijgen jullie direct duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven wonen.

Via Zorgeloosch Scheiden ben ik werkzaam en de regio Valkenswaard - Asten - Reusel.

ouders_kind_zon.jpg

Er komen niet alleen veel praktische zaken op jullie af, scheiden gaat ook gepaard met veel en soms heftige emoties. Het is dan fijn dat je dan kunt vertrouwen op een professional die dit proces begeleidt. 
 

Bij Zorgeloosch Scheiden combineren we mediation met financieel advies. Al tijdens het gratis kennismakingsgesprek krijgen jullie duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven wonen.

Als mediator begeleid ik het hele scheidingstraject stap voor stap, waarbij ik jullie informeer over de mogelijke opties en gevolgen daarvan. Ik help jullie om samen tot oplossingen te komen waar jullie beiden achter staan, zodat papa, mama èn de kinderen de meeste kansen krijgen op een goede nieuwe start!

Hebben jullie een rechtsbijstandverzekering met dekking voor mediation?

Of werkt één van beiden parttime? 

Omdat ik volledig gecertificeerd MfN-Registermediator ben en ingeschreven sta bij de Raad voor rechtsbijstand, mag ik zowel voor de (DAS)rechtsbijstandverzekering als door de overheid gesubsidieerde mediationtrajecten begeleiden. Een mediationtraject is in dat geval vrijwel kosteloos. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Logo-op-roze-vierkant-web-370x340.jpg